Погода на вихідні: якою вона буде на Хмельниччині

17 жовтня 2024 р. 15:23

17 жовтня 2024 р. 15:23


Місцями очікуються нічні заморозки.

Найближчими днями на Хмельниччині не очікується значних погодних змін. Температурні показники коливатимуться у бік зниження, а вночі температура повітря може опускатися нижче нуля. Щоправда, на вихідні прогнозують суху погоду без опадів. Детальніше про те, яку погоду прогнозують у Хмельницькій області з 18 по 20 жовтня, на сайті « Є ye.ua ».

У п'ятницю, 18 жовтня, доба мине з невеликою хмарністю та без опадів. Згідно з прогнозом ресурсу « Meteopost », температурні показники вночі будуть в межах 2-4 градусів вище нуля, вдень стовпчики термометрів коливатимуться від 7 до 10 градусів тепла.

Суха погода з мінливою хмарністю збережеться і у суботу, 19 жовтня. Денна температура повітря буде коливатись від 7 до 10 градусів вище нуля. Вночі термометри можуть опуститись на 1 градус нижче нуля, йдеться в прогнозі від Українського Гідрометеоцентру . Впродовж доби пориви вітру південно-східного напрямку можуть сягнути 8-10 метрів за секунду.

У неділю, 20 жовтня, ранок буде туманним, а день ясним, йдеться в прогнозі ресурсу « Meteofor ». Денна температура повітря буде коливатись від 9 до 12 градусів вище нуля. Вночі термометри покажуть 2 градуси тепла. Впродовж доби опадів не прогнозують.

Погода на вихідні: якою вона буде на Хмельниччині

Джерело: ye.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua