Погода на завтра – ранковий туман та нічні заморозки прогнозують на Хмельниччині

18 жовтня 2024 р. 15:26

18 жовтня 2024 р. 15:26


Опадів у суботу не очікується.

Прохолодно та без опадів буде на Хмельниччині у суботу, 19 жовтня. Утім, вранці, за прогнозом синоптиків, очікується туман, тож видимість на дорогах буде обмежена.

Як інформують в Хмельницькому обласному центрі з гідрометеорології , загалом субота день буде з невеликою хмарністю та без опадів, вітер східний 3-8 метрів за секунду. Вночі очікуються заморозки 0-3 градуси, вдень 8-13 з позначкою «плюс».

Ресурс «Ventusky» прогнозує нічні заморозки до мінус одного градусу та ранковий густий туман. День, за даними ресурсу буде сонячним, а максимальна температура сягне позначки +9.

Синоптиця Наталка Діденко у своєму прогнозі зазначає, що на переважній території України 19-20 жовтня переважатиме суха погода зі сонячними проясненнями. І так само попереджає про тумани та заморозки.

За прогнозом синоптиці, денна температура повітря триматиметься на рівні +8.. +12 градусів. А от з 21-го жовтня, із найближчого понеділка, в більшості областей України очікується чудова жовтнева погода: буде сухо, сонячно із денною температурою повітря +13.. +17 градусів, зазначає Наталка Діденко.

Погода на завтра – ранковий туман та нічні заморозки прогнозують на Хмельниччині

Джерело: ye.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua