Сучасні рішення для реставраційної стоматології: що обрати?

18 жовтня 2024 р. 16:03

18 жовтня 2024 р. 16:03


Відновлення форми зубів, покращення їх зовнішнього вигляду, встановлення нових на місця втрачених, заміна старих пломб – усе це входить у перелік можливостей реставраційної стоматології, яка доступна сучасним людям. Приймаючи рішення щодо реставрації, спеціаліст враховує сукупність багатьох факторів, зокрема стан зуба та ступінь його пошкодження.

Залежно від висновку стоматолог вибирає матеріали та інструменти, які йому знадобляться під час роботи. Серед них може опинитись і продукція бренду Ivoclar , який за 100 років існування здійснив справжню революцію у світовій естетичній стоматології.

Виробник пропонує широкий вибір клінічних та лабораторних матеріалів, а також обладнання, зокрема пічок для випалювання керамічних матеріалів. В Україні її продукцію можна придбати завдяки компанії «ТС-Дентал», яка працює з 2009 року і є офіційним представником та імпортером продукції бренду.

Які сучасні методи реставрації зубів доступні пацієнтам?

Загалом у стоматології існує дві великі групи реставраційних методів:

  • прямі – передбачають відновлення зубів всередині ротової порожнини, а також їх підготовку до встановлення коронок;
  • непрямі – застосовують у тих випадках, коли у ротову порожнину пацієнта потрібно встановлювати конструкцію, виготовлену у зуботехнічній лабораторії.

Коли на зубі є тріщина, невеликий скол або карієс, який ще не встиг дати ускладнення, для якісної реставрації знадобляться композитні матеріали. В інших випадках актуальнішим може бути застосування таких методів реставрації:

Яке саме лікування потрібне у кожному конкретному випадку, вирішує лікар, який, залежно від висновку, визначається з допоміжним приладдям, пристроями та апаратами, які знадобляться в процесі роботи.

Асортимент медичних матеріалів для реставрації, які можна придбати онлайн

Використовуючи продукцію перевірених часом та практикою виробників, фахівець, який займається реставраційною стоматологією, може суттєво підвищити ефективність та продуктивність своєї роботи.

У каталозі інтернет-магазину «ТС-Дентал ГРУП» представлено широкий асортимент товарів для клінік та стоматологічних кабінетів. Серед них і реставраційні матеріали: високоестетичні композити для заповнення порожнин, герметики із захистом від карієсогенних мікробів, праймери, полірувальні системи, гелі для догляду за порожниною рота та інші. Ціни на них вказані на сайті.

Замовляйте товари онлайн (через сайт) або по телефону, вибирайте зручний варіант доставки й оплати і користуйтесь сучасним стоматологічним приладдям для реставраційних робіт.

Реклама

Сучасні рішення для реставраційної стоматології: що обрати?

Джерело: horodok.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua