У зв’язку зі зниженням температури: у Городоцькій громаді розпочався опалювальний сезон

21 жовтня 2024 р. 16:21

21 жовтня 2024 р. 16:21


Опалювальний сезон 2024-2025 років

З 15 жовтня у Городоцькій громаді розпочато опалювальний сезон. Голова Городоцької міської ради Неоніла Андрійчук підписала відповідне розпорядження.

З 15 жовтня у закладах дошкільної та середньої освіти, соціально-культурної сфери та в адмінбудівлях громади розпочато опалювальний сезон 2024-2025 років.

Таке рішення прийнято через значне зниження середньодобової температури повітря. Однак, як зазначається в розпорядженні голови, у разі підвищення середньої добової температури повітря вище +8 градусів за Цельсієм протягом трьох діб, робота котелень може бути обмежена.

— Контроль за раціональним використанням газу з дотриманням температурного режиму мають забезпечити керівники відповідних установ, — повідомив Дмитро Варшавський, заступник Городоцького міського голови.

Дмитро Варшавський Фото: Городок.City

Також Дмитро Варшавський зазначив, що наразі температурний режим у цих установах відповідає нормам і щоденно контролюється спеціалістами.

Варто зазначити, що 16 жовтня опалювальний сезон стартував і у Сатанівській громаді. Як зазначено на сайті Сатанівської селищної ради, наразі тепло вже почали подавати до навчальних закладів, будівель соціальної сфери та лікувальних закладів.

Реклама

У зв’язку зі зниженням температури: у Городоцькій громаді розпочався опалювальний сезон

Джерело: horodok.city