На дорогах Хмельниччини встановили попереджувальні знаки у місцях концентрації ДТП

22 жовтня 2024 р. 17:03

22 жовтня 2024 р. 17:03


У Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельниччини визначили місця концентрації ДТП та аварійно-небезпечних ділянок на автошляхах області. На цих ділянках встановили попереджувальні знаки, аби хоча б частково запобігти аваріям в майбутньому.

Так, з метою забезпечення покращення стану безпеки дорожнього руху на дорогах М-30 “Стрий – Умань – Дніпро – Ізварине” та Н-03 “Житомир – Чернівці” встановлено технічні засоби організації дорожнього руху, зокрема:

  • Попереджувальні знаки 1.41 «Місце (ділянка) концентрації дорожньо-транспортних пригод» з табличками 7.21 «Вид небезпеки», 7.2.1 «Зона дії»;
  • Попереджувальні знаки 1.39 «Аварійно-небезпечна ділянка (інша небезпека)» з табличками 7.21 «Вид небезпеки», 7.2.1 «Зона дії».

Довідково: Аварійно-небезпечна ділянка – це ділянка автомобільної дороги, де геометричні параметри проїзної частини, радіуси вертикальних та горизонтальних кривих, не відповідають вимогам чинних будівельних норм та через які на такій ділянці протягом трьох попередніх років сталося більше, ніж дві ДТП. Місце концентрації ДТП – ділянка автомобільної дороги загального користування протяжністю 250 метрів, на якій протягом трьох попередніх років сталося чотири та більш ДТП із загиблими та/або травмованими особами.

У Службі відновлення та розвитку інфраструктури вкотре звертаються до водіїв з проханням бути максимально обачними, звертати увагу на встановлені попереджувальні дорожні знаки та неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху.

Нагадаємо, на 4 залізничних переїздах у Хмельницькій області тимчасово обмежать та перекриють рух транспорту.

Автор: Тетяна Новак

На дорогах Хмельниччини встановили попереджувальні знаки у місцях концентрації ДТП

На дорогах Хмельниччини встановили попереджувальні знаки у місцях концентрації ДТП

Джерело: podillyanews.com

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua