У Хмельницькому попрощалися з Героями Олександром Болюхом та Дмитром Хрипком

22 жовтня 2024 р. 18:38

22 жовтня 2024 р. 18:38


Поховали захисників на Алеї Слави, що у мікрорайоні Ракове.

Сьогодні, 22 жовтня, у Хмельницькому відбулося прощання з Героєм Олександром Болюхом . Воїн загинув 14 жовтня під час виконання бойового завдання на Покровському напрямку.

Як йдеться в сюжеті ТРК «Місто», у цивільному житті Олександр Болюх працював слюсарем. До війська його мобілізували у травні цього року. Чоловік боронив країну у складі 79-тої окремої десантно-штурмової бригади. Близькі та друзі згадують, Олександр був врівноваженою, скромною та чуйною людиною. Він ніколи нікому не відмовляв у допомозі.

«У моїй пам'яті Олександр залишився світлим, маленьким хлопчиком, який стояв в останній шерензі. Він був маленьким зростом, але в нього було дуже велике серце. Прекрасно вчився, відмінником був. Англійську мову знав чудово…», - ділиться перша вчителька Героя Олена Дунець.

В захисника залишились сестра та брат. Поховали Олександра Болюха на Алеї Слави, що у мікрорайоні Ракове. Йому назавжди залишиться 38…

В останню земну дорогу хмельничани сьогодні також провели Героя Дмитра Хрипка . Воїн загинув під час виконання бойового завдання 17 жовтня.

У цивільному житті Дмитро Хрипко був експедитором. Мобілізувався у військо декілька місяців тому. Служив у 80-й окремій десантно-штурмовій бригаді. У пам'яті рідних та друзів Дмитро залишився позитивною та спокійною людиною. Він був гарним сином, чоловіком та батьком, ділиться Лілія, сусідка Героя.

«У нього маленька білокура донечка Саша лишилася. І дружина, яка тепер сама із дитиною… Коли Саша пішла у дитячий садочок, у них там було завдання розповісти про дитячі мрії. І коли спитали у неї, вона сказала, що хоче, аби прийшов тато…», - згадує жінка у коментарі ТРК "Місто".

Поховали Дмитра Хрипка на Алеї Слави. Герою навіки залишиться 33…

У Хмельницькому попрощалися з Героями Олександром Болюхом та Дмитром Хрипком

Джерело: ye.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua