Огляд тижня від поліції: городоччанок ошукали на понад 80 тисяч гривень

22 жовтня 2024 р. 21:20

22 жовтня 2024 р. 21:20


Поліція інформує

Протягом тижня правоохоронці Городоцької громади зафіксували два випадки крадіжок. В однієї мешканки громади вкрали понад 74 тисячі гривень, в іншої — шість тисяч. Про це в ефірі Городоцького радіо на хвилі 106.9 FM повідомив Микола Бельський, заступник начальника ВПД №1 ГУНПУ в Хмельницькій області.

Шахрайство в Пільному Олексинці

10 жовтня до поліції звернувся мешканець села Пільний Олексинець із заявою про крадіжку. За його словами, близько 00:40 невідома особа викрала 74 747 гривень з банківської картки «ПриватБанк», яка належить місцевій жительці.

— По даному факту ми внесли відомості єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 185 КК України (Крадіжка), — повідомив Микола Бельський. — Згідно з цією статтею, крадієві загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 5 до 8 років.

Наступний випадок шахрайства стався 11 жовтня у селі Стара Пісочна. Місцева жителька втратила 6000 гривень зі свого рахунку в «Ощадбанку». За інформацією поліції, невідомі шахраї використали невстановлені методи для отримання доступу до її банківських даних. Правоохоронці внесли інформацію про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань і відкрили кримінальне провадження за тією ж статтею, що й у попередньому випадку.

Загалом протягом минулого тижня до правоохоронців надійшло 84 заяви від громадян, серед яких п’ять кримінальних проваджень вже внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Також було зафіксовано 72 адміністративні правопорушення, зокрема, сім звернень щодо домашнього насильства. В одному з цих випадків поліція винесла терміновий заборонний припис, а також склала три адміністративні протоколи за статтею 173-2 КУпАП.

Крім цього, під час патрулювання виявлено шість випадків керування транспортними засобами у стані сп'яніння – п’ять у стані алкогольного сп'яніння та одну у стані наркотичного.

Реклама

Огляд тижня від поліції: городоччанок ошукали на понад 80 тисяч гривень

Джерело: horodok.city