Електронний квиток або паперовий: що краще вибрати?

13 вересня 2024 р. 15:35

13 вересня 2024 р. 15:35


Є два типи квитків, з якими ви будете мати справу, коли заплануєте похід в кіно, на концерт чи подібний культурно-масовий захід – це паперовий та електронний квиток. Вже сьогодні ви можете купити квитки на концерт чи інший захід на сайті ТікетсБокс.

Але перш ніж купувати той чи інший тип квитка, важливо оцінити переваги та недоліки цих двох типів квитків. Саме про це буде мова далі.

Особливості паперових квитків

Паперові квитки - це купони, тобто папірці, які містять точну інформацію про захід і деякі інші позначки. Такі квитки можна купити в касах концертних залів чи театрів безпосередньо перед початком заходу або заздалегідь.

Головні переваги класичних паперових квитків полягають у наступному:

  • Зрозумілість користування. Навіть діти знають, як користуватися паперовими квитками.
  • Лаконічність інформування про деталі заходу. На невеликому клаптику паперу ви знайдете всю необхідну інформацію про час, день та місце проведення заходу. Також там буде вказано ваше місце в залі.

Однак є й недоліки використання саме паперових квитків. Найочевидніше – це втрата квитка. Невеликий шматочок паперу дуже просто покласти так, що за потреби не знайдеш. А ще квиток можна пошкодити чи загубити дорогою.

Варто зазначити, що паперові квитки найчастіше обирають старші люди, оскільки так звикли. І якщо ви хочете придбати саме паперовий квиток, то маєте запам’ятати, де він лежить, щоб оперативно знайти та скористатись.

Чому варто обрати сама електронні квитки?

Електронний квиток – це файл, який може мати вигляд QR-коду або таблиці з інформацією про захід. Загалом функціонально такий квиток нічим не відрізняється від паперового. Також в ньому є вся необхідна інформація про дату проведення, час, місце тощо.

Такий квиток можна зберегти на смартфон, але дехто за звичкою їх роздруковує. Ви можете обрати саме той спосіб, який буде зручніше саме вам.

Користуватись електронним квитком набагато зручніше, хоча б тому що його неможливо загубити, а за необхідності його можна оновити за посиланням. Вся інформація про захід зберігається в файлі та дубльована в загальній системі.

Як і класичний паперовий квиток, електронний треба пред’явити контролеру. Проте ця процедура буде швидшою, бо контролер має спеціальний сканер, який за секунду зчитає інформацію зі штрих-коду.

Головна перевага електронного квитка в тому, що ви його можете купити в будь-який зручний для вас час. Не має значення також місце вашого знаходження – ви можете бути вдома, на роботі, в транспорті і взагалі будь-де.

Для покупки електронного квитка вам треба лише доступ до інтернету та знати надійний сайт з продажу квитків. І такий сайт є – це ТікетсБокс. Тут безліч анонсів на заходи, і це не лише музичні концерти, театральні вистави та кіно, а й безліч інших подій.

Разом з онлайн-сервісом ТікетсБокс зручно та вигідно купувати квитки. Користуватись ним просто, а події зібрані у зручний каталог. Знаходьте своє місто, обирайте захід та одразу купуйте квитки по найвигіднішим цінам.

Реклама

Електронний квиток або паперовий: що краще вибрати?

Джерело: umannews.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua