Міноборони допустило до експлуатації мобільні майстерні

15 вересня 2024 р. 21:27

15 вересня 2024 р. 21:27


Міністерство оборони кодифікувало та допустило до постачання рухомі модулі технічного обслуговування українського виробництва. Вони призначені для ремонту озброєння та військової техніки у польових умовах.

Про це повідомили у пресслужбі Міноборони.

Реммайстерні виконані у варіантах:

  • для ремонту негабаритних зразків озброєння та військової техніки – на базі пікапа-позашляховика;
  • на шасі вантажівки – для виконання ремонту більшого масштабу на великих, складних вузлах та важких агрегатах габаритної бойової техніки.

У Міноборони стверджують, що рухомі реммайстерні укомплектовані необхідним обладнанням для:

  • технічного обслуговування озброєння та військової техніки;
  • завантаження і розвантаження агрегатів вагою до п’яти тонн;
  • проведення контролю характеристик основних елементів;
  • регулювання вузлів, агрегатів, механізмів та приводів управління.

У польових умовах на базі реммайстерень фахівці можуть діагностувати та усувати несправності електрообладнання. Також проводити розбірно-складальні роботи.

Рухомі майстерні українського виробництва обладнані для виконання широкого спектру слюсарних та металообробних робіт. Є необхідне устаткування для шиномонтажу, паяльних робіт, заправки балонів високого тиску, зарядки та обслуговування акумуляторних батарей, тощо.

Усі цикли робіт організовані у комфортних для особового складу умовах із необхідним сучасними інструментами і обладнанням.

Мобільні реммайстерні ОВТ українського виробництва дозволяють виконувати більшість робіт у польових умовах, не витрачаючи часу і ресурсів на відправлення техніки для ремонту у тил та її повернення. За допомогою рухомих майстерень озброєння ремонтуватимуть і обслуговуватимуть у рази швидше.

Нагадаємо, “ 18000 ” разом із друзями продовжує свій збір 2,4 мільйона гривень на потреби черкащан із 12 підрозділів, що прямо зараз перебувають на найбільш гарячих напрямках фронту.

Міноборони допустило до експлуатації мобільні майстерні

Джерело: 18000.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua