Живим коридором стало все село: на щиті Володимир Безклепко

17 вересня 2024 р. 12:20

17 вересня 2024 р. 12:20


З глибоким сумом і важким серцем Золотоніська громада провела в останній путь нашого земляка Володимира Безклепка.

.

Володимир Безклепко народився 24 липня 1992 року у селі Хрущівка на Золотоніщині. Навчався у місцевій школі. Після здобуття свідоцтва про базову середню освіту (9 класів) продовжив навчання у Кривоносівській загальноосвітній школі. У 2009 році отримав свідоцтво про загальну середню освіту.

Цього ж року Володимир Олегович вступив до Золотоніського державного професійного ліцею, де здобув професію тракториста-шофера. Працював далекобійником. Заняття, про яке мріяв змалку, приносило йому велике задоволення. У 2014 році одружився. Має сина Андрія. У травні 2022 року був мобілізований до Збройних Сил України. Служив у повітряно-десантних військах – Житомирська 95-а бригада.

Друзі згадують Володю як безвідмовну людину, яка ніколи не цуралася будь-якої сільської роботи. Односельці запам’ятали хлопця завжди зайнятим по господарству. Тому провести Героя в останню дорогу прийшло багато мешканців села Хрущівки, де поховали Володимира. Віддати честь і вшанувати побратима приїхали військовики бригади. Мужні чоловіки з почестями прощалися з Володимиром Олеговичем у Меморіальному парку Золотоноші.

Честь і вічна слава Герою!

***

Реклама

Живим коридором стало все село: на щиті Володимир Безклепко

Джерело: zoloto.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua