Команда МК "Волошкове поле" взяла участь у благодійному забігові "RUN 4 VIKTORY"

19 вересня 2024 р. 11:00

19 вересня 2024 р. 11:00


Команда МК “Волошкове поле” взяла участь у благодійному забігові на підтримку наших захисників «RUN 4 VIKTORY», що відбувся в місті Черкаси.

14 вересня в Черкасах відбувся благодійний спортивний забіг, зібрані кошти від якого будуть направлені на підтримку ТРО та місцевих військових частин. Це незабутнє спортивне дійство мало на меті об’єднати людей різного віку та рівня підготовки заради благодійного збору на підтримку наших військових. Дорослі учасники могли обирати свою дистанцію з представлених 2 км., 5 км., 10 км., а для відважних марафонців, які прагнуть подолати серйозну дистанцію - 21 км. Для наймолодших учасників пропонувалося пробігти 200, 400 або 800 метрів.

Команда МК “Волошкове поле” з п’яти учасників, працівників ПрАТ «Юрія»,  також долучилась до благодійного забігу.

«Це вже втретє наша команда «Волошкове поле» бере участь у спортивних заходах, які проходять у нашому місті. Перші два забіги також були благодійного характеру, але по складності подолання дистанції були важчими, ніж зараз, бо це були забіги з перешкодами. З цим забігом, а саме з дистанцією в 5 км., наша команда впоралася гарно, швидко і навіть з неочікуваним результатом для себе, один наш учасник увійшов у 15-ку перших, хто дістався до фінішу», – розповідає генеральний директор ПрАТ «Юрія» Пустовіт Віталій.

МК Волошкове поле, не тільки гарно впоралася зі своєю дистанцією, а й виступила продуктовим спонсором для дитячого забігу, презентуючи кожному учаснику смачний і тонізуючий напій «Лателла». Команда МК "Волошкове поле" взяла участь у благодійному забігові "RUN 4 VIKTORY"

«Пишаємося нашими колегами і досягненнями МК “Волошкове поле” в цілому. Я впевнений, що разом ми сильніші, разом ми можемо більше! І ми, команда МК “Волошкове поле”, йдемо, проявляючи міць, характер, наполегливість та відданість своїй справі. Тому маючи змогу, хочу нагадати вам, наші прихильники, про наш благодійний збір на системи РЕБ. Військовим наразі потрібно дезорієнтувати ворога, тому ми ініціювали проведення благодійної акції на збір коштів для купівлі засобів радіоелектронної боротьби. Запрошую долучитися до нашої благодійної ініціативи, купуючи продукти ТМ “Волошкове поле” із зображенням систем РЕБ», - додає Пустовіт Віталій.

Команда МК "Волошкове поле" взяла участь у благодійному забігові "RUN 4 VIKTORY"

Нагадаємо, «Волошкове поле» входить до топ-10 найбільших переробників молока в Україні. Продукція бренду «Волошкове поле» виробляються силами ПрАТ «Юрія». Компанія експортує свою продукцію у 20 країн світу. Власниками молочної компанії «Волошкове Поле» є Олександр та Андрій Табалови.

*партнерський матеріал

Команда МК "Волошкове поле" взяла участь у благодійному забігові "RUN 4 VIKTORY"

Джерело: zmi.ck.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua