У Корюківській громаді - 102 першачки. У трьох навчальних закладах перших класів немає

05 вересня 2024 р. 10:47

05 вересня 2024 р. 10:47


Новий 2024-2025 навчальний рік стартував цього року 2 вересня. Без особливих урочистостей і загальних лінійок. Особливо в прикордонні, де ворожі обстріли не припиняються ні на день.

Спілкуючись з начальницею відділу освіти, культури, молоді та спорту Корюківської міської ради Іриною Наумчик , почули від неї такі слова: «Хай цей навчальний рік буде мирним в Україні!». Щиро віримо в це, підтримуймо наші ЗСУ та одне одного.

Свято для першачків Корюківського ліцею №2

Ірина Володимирівна розповіла, що нині в Корюківській громаді за шкільні парти сіло 1892 учні. Серед них — 102 першокласники, які тільки починають нове й цікаве життя. Усього в громаді налічується сім перших класів.

Немає першачків у Олександрівському ліцеї, Забарівській і Прибинській гімназіях

Громада дбає про безпеку школярів. Так, у міському ліцеї № 2 в червні розпочали будувати сучасне протирадіаційне сховище, на яке кошти виділила держава. У третьому ліцеї укриття збільшили, оновили, добре облаштували. В першому ліцеї теж завершили всі будівельні роботи у сховищі. Нині чекають на завершення оформлення дозвільних документів на його експлуатацію, чим займається спеціалізована фірма.

Як і торік, дітей із частини населених пунктів будуть підвозити до базових шкіл, загалом — 430 учнів. Нових автобусів цього року не отримували, поки вистачає тих, що є. Молоді кадри теж у громаду не прибули.

Канікули плануються тричі: з 28 жовтня по 3 листопада, з 27 грудня по 12 січня, з 24 по 30 березня. Нехай щастить нашим дітям! До роботи!

Реклама

У Корюківській громаді - 102 першачки. У трьох навчальних закладах перших класів немає

Джерело: susidy.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua