У міській раді Чернігова обшуки - що про це відомо

05 вересня 2024 р. 15:25

05 вересня 2024 р. 15:25


5

Поділитися:

Сьогодні, 5 вересня, до Чернігівської міської ради увірвалися силовики з автоматами.

«У Чернігівську міську раду увірвалися люди з автоматами. Виявилося, що це увірвалися силовики з ухвалою, за якою їм потрібні документи 7-річної давнини за 2017 рік. На цій підставі, озброєні люди фізично заблокували роботу усієї міськради», – йдеться у посиланні.

Ломако розцінює цей інцидент як продовження політичного тиску. Та зазначає, що протягом тривалого часу відбувається залякування депутатів, а тепер й співробітників мерії.

У пресслужбі поліції повідомляють, що це пов’язано з розслідуванням факту незаконного відчуження землі територіальної громади міста, чим завдано збитків у значних розмірах. Посадові особи без проведення аукціону, як того передбачає закон, надали товариству безоплатне право забудови (суперфіцію) земельної ділянки комунальної власності. На цій земельній ділянці у подальшому збудували АЗС.

Санкціоновані обшуки проводяться у приміщеннях міської ради, комунального підприємства, комерційної структури та місцями мешкання її керівників. За результатами слідчих дій прийматимуться процесуальні рішення.

За фактом зловживання посадовими особами своїм службовим становищем було відкрито кримінальне провадження (ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України).

Раніше мии писали: У Ніжині поліцейські затримали торгівця наркотиками

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:

У міській раді Чернігова обшуки - що про це відомо

Джерело: mynizhyn.com

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua