У Ніжині та Менській громаді поховали загиблих на війні бійців

06 вересня 2024 р. 11:51

06 вересня 2024 р. 11:51


Андрій Масюченко та Юрій Заворотній - загиблі бійці з Чернігівщини

На Чернігівщині 5 вересня прощались із трьома бійцями ЗСУ. Чернігові.  Андрія Масюченка поховали у Менській громаді, Юрія Заворотнього - у Ніжині.

Молодший сержант Андрій Масюченко народився 25 лютого 1976 року у місті Суми. Проживав у селищі Макошине, Менська громада.

В умовах повномасштабної війни боронив Україну у складі ТрО. Загинув 30 серпня 2024 року під час виконання бойового завдання на Луганщині. Попрощалися із бійцем та поховали у Макошине.

"Менська громада висловлює щирі слова співчуття рідним, близьким, друзям, побратимам та всім, хто знав Андрія Леонідовича. Неможливо передати той біль і відчай, який зараз переживає кожен з них. Це непоправна втрата для всієї громади, адже ми втратили не лише хороброго воїна, але й чудову людину", - повідомили у громаді.

Прощання із Андрієм Масюченко у Менській громаді

Солдат Юрій Заворотній народився 10 лютого 1981 року. Навчався у Ніжинській гімназії №2.

В умовах повномасштабної війни став на захист України.

Останнім часом брав участь у боях на Харківщині, де і загинув 31 серпня 2024 року. Попрощалися з воїном у Ніжині, поховали на місцевому кладовищі.

"Світла пам’ять про справжнього патріота, українського воїна, який віддав своє життя, захищаючи нас і мирне українське небо, назавжди залишиться і збережеться в серцях тих, хто знав, любив і поважав Юрія", - повідомили у Ніжинській міській раді.

Прощання із Юрієм Заворотнім у Ніжині

Джерело : Чернігівський ТЦК та СП, Менська міська рада, Ніжинська міська рада

Схожі новини

У Ніжині та Менській громаді поховали загиблих на війні бійців

Джерело: cntime.cn.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua