Депутати в Ніжині підтримали коригування тарифів на воду: платіжк

06 вересня 2024 р. 12:49

06 вересня 2024 р. 12:49


1622

Поділитися:

04 вересня депутатська профільна комісія схвалила коригування тарифів на водопостачання та водовідведення для містян.

29 серпня відбулося засідання виконавчого комітету Ніжинської міської ради, на якому розглядали питання "Про коригування тарифів на послуги централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, які надає КП «Ніжинське управління водопровідно-каналізаційного господарства". Того ж дня присутіні вирішили винести проєкт рішення коригування тарифів водоканалу на розгляд профільних депутатських комісій.

Про це йшлося на сторінці Ніжинської міської ради.

"Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань житлового-комунального господарства, комунальної власності, транспорту і зв’язку та енергозбереження за участі представників постійної депутатської комісії міської ради з питань регламенту, законності, охорони прав і свобод громадян, запобігання корупції, адміністративно-територіального устрою, депутатської діяльності та етики.

На порядок денний було винесене одне питання: коригування тарифів на послуги централізованого водопостачання та водовідведення.  Ця міра є вимушеною , оскільки держава підвищила вартість електроенергії, яка є основною складовою цих послуг.

Після детального розгляду та обговорення члени комісії рекомендували виконавчому комітету підтримати цей проект рішення", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що з 01 грудня 2023 року тарифи на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення, згідно з рішенням Виконавчого комітету Ніжинської міської ради № 537 від 30 листопада 2023 року, КП «НУВКГ» встановив наступні:

  • тариф на централізоване водопостачання за 1 м3 – 24,37 грн (з ПДВ);
  • тариф на централізоване водовідведення за 1 м3 – 39,47 грн (з ПДВ).

Разом тариф становить — 63,84 грн за 1 м3.

Попередньо, за новими тарифами вартість води в Ніжині становитиме — 76,40 грн. за 1 м3 (здорожчає на 12,56 грн).

Як повідомляв MYNIZHYN , систематичні порушення комендантської години, ремонт доріг у Ніжині, початок навчального року — 03 вересня на нараді керівників відділів, управлінь та структурних підрозділів виконавчого комітету Ніжинської міської ради обговорювали низку актуальних питань життєдіяльності громади.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:

Депутати в Ніжині підтримали коригування тарифів на воду: платіжк

Джерело: mynizhyn.com

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua