У Ніжині невідома жінка залишили маленьких кошенят помирати на вулиці

07 вересня 2024 р. 11:29

07 вересня 2024 р. 11:29


141

Поділитися:

У Ніжині стався черговий випадок жорстокого поводження з тваринами. У середу, 5 вересня, на одній із вулиць міста було знайдено пакет, в якому лежали три маленьких кошеняти. Пакет був зав'язаний і кинутий просто посеред дороги на вулиці Петровського. Хтось із перехожих випадково помітив його та відкрив, звільнивши тварин.

Цей інцидент було зафіксовано камерами відеоспостереження, розташованими неподалік місця події. На записах видно, як жінка без докорів сумління жбурляє зав'язаний пакет під кущі на дорозі та їде геть. Наразі місцеві правоохоронці вивчають відеоматеріали та намагаються ідентифікувати особу, яка вчинила цей жорстокий вчинок.

Такий вчинок викликав обурення серед місцевих жителів та тваринозахисників. Люди не розуміють, як у сучасному світі хтось може так байдуже та жорстоко ставитися до живих істот. Знайдені кошенята, на щастя, залишилися живими, і зараз небайдужі ніжинці шукають для них новий дім.

Місцеві активісти закликають всіх, хто став свідком такого злочину, повідомляти відповідні служби та допомагати тваринам. Вони також нагадують, що існує чимало альтернатив для тих, хто не може утримувати домашніх улюбленців — можна звернутися до притулків або громадських організацій, які допомагають знайти нові домівки для тварин.


Фото: Знайдені кошенята

Ця історія вкотре нагадує, що кожен із нас несе відповідальність за тих, кого приручили. Тварини, як і люди, заслуговують на любов, турботу та гідне ставлення.

Як повідомляв MYNIZHYN , на мосту у Ніжинському районі знайдені повішеними два собаки .

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:

У Ніжині невідома жінка залишили маленьких кошенят помирати на вулиці

У Ніжині невідома жінка залишили маленьких кошенят помирати на вулиці

Джерело: mynizhyn.com

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua