Турнір із мініфутболу для дітей зібрав у Корюківці шість команд Чернігівщини. Кубок вибороли місцеві

15 вересня 2024 р. 07:21

15 вересня 2024 р. 07:21


У Корюківці відбувся дитячий турнір із мініфутболу, ініційований АТ «Слов’янські шпалери-КФТП» з нагоди 75-річчя підприємства. Головний кубок переможця корюківчани вибороли в непростому протистоянні.

Цього року найбільше підприємство Корюківщини відзначатиме 75 років із дня заснування. У рамках святкування ювілею представники підприємства організували та провели спортивний захід для дітей, який об’єднав 12-річних спортсменів із Борзни, Чернігова, Куликівки, Кудрівки, Корюківки та Макошиного.

Захід відбувся на полі стадіону Корюківського ліцею № 3. Відкривав футбольні змагання генеральний директор АТ «Слов’янські шпалери — КФТП» Віктор Мурай.Свято футболу тривало майже весь день і було видовищним.

Турнір із мініфутболу в Корюківці

Судді турніру Олександр Стельмах і Олександр Мірошниченко зазначають, що подібна спортивна ініціа-тива з боку різних підприємств чи організацій є рідкісною, а тому дякують фабриці за увагу до спорту й фізичного розвитку дітей.

— Завдяки серйозній організаційній роботі, турнір відбувся на найвищому рівні, — зазначають судді. — Чудова гра та гарні подарунки дітям. Молодці команди і їхні тренери. Діти, до речі, продемонстрували напружену боротьбу та практично дорослий футбол.

За результатами довготривалого футбольного протистояння, перемогу виборола команда Корюківської ДЮСШ (тренер Єгор Шемет). Друге місце — у ФК «Чернігів», трійку лідерів замикає команда «Кудрівка-Юніор». На четвертому місці опинилася команда з Куликівки, на п’ятому — вихованці ДЮСШ із Борзни, на шостому — команда селища Макошиного.

Приємні моменти нагородження

Кращим захисником турніру став Владислав Воробей із Чернігова, кращим півзахисником — Кирило Супрун із Кудрівки, кращим нападником — Артем Тройна з Корюківки, кращим воротарем — Іван Петрик із Корюківки. У кожній з шести команд визначили кращих гравців. У корюківській ним став Микита Хоменко.

Учасників і переможців турніру нагороджував і вітав голова первинної профспілкової організації АТ «Слов’янські шпалери — КФТП» Ігор Паламарчук. Юні футболісти отримали кубки та грамоти, вимпели й сувенірну продукцію підприємства-ювіляра.

Реклама

Турнір із мініфутболу для дітей зібрав у Корюківці шість команд Чернігівщини. Кубок вибороли місцеві

Джерело: susidy.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua