Які виробники з Чернігівщини беруть участь у програмі «Національний кешбек»

17 жовтня 2024 р. 20:34

17 жовтня 2024 р. 20:34


У державній програмі бере участь, поки що, 15 виробників з Чернігівщини

Чернігівка Оксана понад місяць користується віртуальною карткою для отримання 10% кешбеку з купівлі товарів за державною програмою «Національний кешбек». За вересень вже має більше 200 гривень. Кешбек планує витрачати на благодійність.

Оксана, чернігівка:

Прийшло сповіщення у додаток банку. За підказками відкрила картку, потім в ДІї обрала картку. Банк пропонує,  все легко. У мене картки від двох банків. Користуюся двома. За вересень 243 грн і за жовтень – 90.

11 жовтня офіційно стартувала програма «Національний кешбек». З 2 вересня було бета-тестування. На середину жовтня українці вже відкрили більше 2 мільйонів карток в 11 банках.

Наталія Носенко, заступниця керівника філії «Ощадбанку»:

До молоді та людей середнього віку хочу звернутися, щоб допомагали своїм батькам реєструватися. Програма для людей похилого віку буде також цікавою, алевони, можливо,  не можуть пройти всі етапи, наприклад , відкриття,підтягнути у Дію. Всім клієнтам відправили сповіщенням, які кроки треба зробити, щоб брати участь у програмі.

Едуард Фільчаков, директор північного управління «Приватбанку»

56% всіх клієнтів, які відкрили карту кешбек у Приватбанку – жінки, 56% - мешканці місті, 61% - молоді люди 18-44 роки. І 18% люди літнього віку.

У державній програмі бере участь, поки що, 15 виробників з Чернігівщини. Їх може бути набагато більше, кажуть у департаменті економіки, а тому запрошують підприємців приєднуватися.

Світлана Полторацька, заступниця директора департаменту економіки Чернігівської ОВА

Список учасників з Чернігівщини: Наша булочка, Ніжинхліб, Рига хліб, Ічнянський молококонсервний завод, Ічнянський завод сухого молока, Добродія фудз, фабрика Здорово, кондитерська фабрика Десна, дочірнє підприємство компанії Верес, Чернігівський хлібокомбінат, Коллар компані, Фолком-люкс, Куликівське молоко, Слов’янські шпалери, Новгород-Сіверський сирзавод. У нас близько 300 виробників, які вироблять товари і, які на загальній системі оподаткування і серед ФОПів є такі на загальній системі, які можуть брати участь у державній програмі.

Отримані за участь у програмі «Національний кешбек» кошти можна буде витратити наприклад,  комуналку, транспорт, лікування, мобільний зв’язок, або ж задонатити на допомогу ЗСУ.Триватиме експерементальна програма до кінця 2025 року.

Автори : журналіст Юрій Михуля, оператор Олександр Довбенко

"Час Чернігівський" писав про таке: У прикордонному місті підприємиця відкрила кав'ярню

Схожі новини

Які виробники з Чернігівщини беруть участь у програмі «Національний кешбек»

Джерело: cntime.cn.ua