У Ніжині молодій сім'ї лікарів вручили ключі від квартири

18 жовтня 2024 р. 11:51

18 жовтня 2024 р. 11:51


96

Поділитися:

Сьогодні, 18 жовтня міський голова Ніжина Олександр Кодола вручив ордер і ключі від трикімнатної службової квартири сім’ї молодих лікарів Концаренків.

Пише Nizhyn Post

Максим Миколайович - лікар-терапевт терапевтичного відділення з ліжками для паліативної допомоги, Наталія Вадимівна - лікар-педіатр відділення екстренної (невідкладної ) медичної допомоги.

Подружжя переїхало з Полтавської області. Навчалися у Полтавському державному медичному університеті. До Ніжина потрапили за державним розподілом.
З 1 серпня 2024 року, після проходження інтернатури, почали працювати в КНП «Ніжинська центральна міська лікарня імені Миколи Галицького».

Нині подружжя проходить подальше навчання і зобов’язується відпрацювати у медзакладі 10 років: чоловік - на посаді інтервенційного кардіолога, дружина - на посаді дитячого кардіолога.

"Це дійсно важливе рішення, бо сьогодні, на жаль, не так багато можливостей і у держави, і у міста забезпечувати людей житлом. І дуже добре, що ми такі можливості знаходимо разом. Між тим, багато людей потребують житла. Це і соціально незахищені верстви населення, і внутрішні переселенці, і наші молоді лікарі, яких ми повинні мотивувати працювати у нашому місті. Медичний напрямок - наш пріоритет. Маємо низку проєктів. Попереду нас чекає будівництво нового сучасного корпусу. Тому була і залишається потреба в молодих лікарях, - зазначив міський голова Олександр Кодола.

Подружжя Концаренків висловило подяку міському голові, заступникам міського голови Ірині Грозенко і Сергію Смазі, адміністрації лікарні за всіляку підтримку - вони сьогодні щасливі, як ніколи!

Текст і фото Валентини Савчук

Раніше ми писали: Намагаюся кожен день проходити десять тисяч кроків: розмова з ніжинським лікарем

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:

У Ніжині молодій сім'ї лікарів вручили ключі від квартири

У Ніжині молодій сім'ї лікарів вручили ключі від квартири

Джерело: mynizhyn.com

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua