Відомий актор-чернігівець зіграв у найгарячішій серіальній премʼєрі осені

22 жовтня 2024 р. 16:29

22 жовтня 2024 р. 16:29


Олексій Биш

Сам актор поділився цією новиною зі своїми шанувальниками у соцмережах.

«Миттєвості кіно.....Канал СТБ "Впізнай мене". Прем'єра відбулась! Дякую долі! Дякую ЗСУ!

Українське було, є і буде...», - розповів він про свою роботу .

Його герой Гена - кримінальний авторитет і дуже чуйна людина, яка не пройде повз біди ближнього.

«Щиро дякую режисеру фільму Олександру Богданенко за роль, яку він мені доручив зіграти, за довіру, та віру, за атмосферу, яку він створював на майданчику та всім хто йому допомагав; дякую за творче споріднення.....Тепло дякую всім, всім хто створював цей цікавий проект!!! Глибоко дякую всій знімальній групі, всім акторам, всім партнерам, всім, всім, всім причетним до створення фільму і кожному зокрема..... В серці залишились теплий та приємний спогад, радість творчості та спільної цікавої праці...... Все це незабутньо і в серці...Дякую ЗСУ за змогу жити, працювати, творити!!!!», - емоційно написав актор.

Про що «Впізнай мене»?

Кримінальний драматичний телесеріал на 8 серій, який розповідає про складні взаємини між батьками та дітьми, а також про вплив минулих подій на теперішнє життя. Серіал знятий за сценарієм Євгенії Савиченко, режисером-постановником виступив киянин Олександр Богданенко.

Сюжет серіалу зосереджується на житті головної героїні Віри, доньки колишнього поліцейського. Батько суворо виховував Віру, намагаючись захистити її від зовнішнього світу. Однак їхнє життя кардинально змінилося після трагічного випадку, який залишив глибокий слід у сім'ї.

Подруга Віри, Катерина, є її повною протилежністю — вона впевнена, розкута і зухвала. Їхня дружба викликає здивування навіть у викладачів університету, оскільки Катерина не надто переймається навчанням і зосереджена на пошуках особистого щастя. Одного разу вона вирішує поїхати до клубу в пошуках успішного чоловіка, взявши з собою Віру.

Віра потім потрапляє в халепу, її життя опиняється під загрозою після аварії. Рятує героїню якраз рибалка з сумним минулим Гена, який витягає Віру з річки і допомагає їй себе опанувати. Рибалку грає Олексій Биш.

Глядачі у захваті.

Ірина Березинець:

- Подивилась фільм з #ОлексійБиш. Талановита людина, талановита в театрі і кино. Запрошую до перегляду. 8 серій!

Надія Яременко:

- Вже дивлюся. 3-ю серію знімали у передмісті Чернігова? Гарна роль - суперечлива і в той же час людяна. Гарні актори. Це успіх! Так тримати!

Таша Тимощук:

- Який персонаж! А погляд, низький голос! Клас, Олексію. Дякую долі за знайомство.

Богдан Процко:

- Льоша! Друже мій! Профі, як і завжди!!! Обіймаю!

Євдокія Тютюнник:

- Буду дивитися! Пане Олексію, сама собі заздрю, що не бачила цей фільм і тепер милуватимусь Вашою чудовою грою! Щиро вітаю з виходом фільму!

Світлана Гордієнко:

- Ви надзвичайно характерно зіграли свого героя. Так було шкода, що роль не на весь фільм. Хотілося дивитися на вас і дивитися... Вітаю!

Віталій Гольцов:

- Дуже добре! Тепер час уже переходити на кіноролі босів і хрещених батьків

Сергій Заворотний:

- Серіал переглянув невідриваючись. Олексій Володимирович вашому герою хочется співчувати та вірити. Дякуючи таким проектам Українське кіно хочется дивитись.

Тетяна Сухова:

- Добру професійну  акторську команду зібрано в цьому серіалі! І наш улюблений актор Олексій Биш грає цікаво, яскраво, професійно  володіє своїм голосом! Ні з ким не сплутаєш, із закритими очами можна його впізнати. Дякую за гарну чесну гру!

Також серед акторів «Час Чернігівський» вгледів і актрису, яка виконує епізодичну роль стервозної ректорки вишу, де вчаться головні героїні. Візуально ну дуже схожої на відому чернігівську акторку Тетяну Салдецьку.

Авторка: Євгенія Замковська

"Час Чернігівський" писав про таке:

Схожі новини

Відомий актор-чернігівець зіграв у найгарячішій серіальній премʼєрі осені

Джерело: cntime.cn.ua