Колаборант-чернігівець загинув у Сирії

22 жовтня 2024 р. 22:11

22 жовтня 2024 р. 22:11


Микола Михайленко

Кримські окупаційні медіа передають, що у ході військової операції російськими військами у Сирії загинув уродженець Чернігова і зрадник держави Микола Михайленко.

51-річний Микола Михайленко народився та виріс у Чернігові у родині військовослужбовця. З дитинства мріяв про військову кар'єру, тому після закінчення школи вступив до севастопольського ЧВВМУ ім. П.С.Нахімова. Там же згодом і лишився викладати.

Земляки та українські військові у соцмережах коментують новину так.

Військовий-кримчанин Андрій Іваніченко:

- Дуже приємна новина для всіх випускників СВМІ ім. П.С. Нахімова, які на "Світлій Стороні": у Сирії (що воно там робило?) дематеріалізовано зрадника Присяги на вірність українському народові капітана 1 рангу Михайленка Миколу Миколайовича (12.03.1973, Севастополь). Ось таке бентежне життя: був військовим моряком, а поїхав у Сирію і  відразу став "кобзонавтом". Воно виросло у славетному українському Чернігові, в родині військовослужбовців, але військової Честі  не набуло і більше не набуде). СКЛВТ!

Євген Самуха:

- Згадав це облич.. лицо, прикро що навчалися на одному потоці у Нахімці, напевно, присягав аж три рази, зараз буде четвертий, останній

Ігор Лапін:

- Мінус 1.

"Час Чернігівський" писав про таке:

Схожі новини

Колаборант-чернігівець загинув у Сирії

Джерело: cntime.cn.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua