В Україні почала зростати галузь птахівництва

04 вересня 2024 р. 08:27

04 вересня 2024 р. 08:27


В 2024 році галузь птахівництва почала зростати: вона вийшла не лише на рівень обсягів виробництва до повномасштабного вторгнення, а й досягла незначного приросту, пише SEEDS .

На цьому наголосив власник Володимир-Волинської птахофабрики Дмитро Добкін .

«Є всі сподівання, що галузь розвиватиметься й надалі. Хоча, звичайно, багато чинників не залежать від українського виробника. Так, ми не можемо впливати на загальну безпекову ситуацію в країні, на ціни на рослинну сировину, вартість електроенергії, від якої напряму залежить птаховиробництво», – розповів він у інтерв’ю журналу «Наше птахівництво».

Дмитро Добкін наголосив, що у розвиток птахівництва потрібно інвестувати. Перечекати, коли завершиться війна, означає втратити позиції на ринку, перспективи розвитку, які буде в рази складніше повернути.

«Наша компанія, наприклад, має перспективні плани розвитку на кілька років наперед, і наразі активно працює над їх утіленням. Бізнес, що тривалий час стагнує, втрачає і можливості розвитку, й актуальний час для впровадження інновацій та їх адаптації. Ми повинні розуміти, що світова економіка безперервно розвивається, тому якщо хочемо зберігати свої позиції на міжнародному ринку, зобов’язані розвиватися», – переконаний Дмитро Добкін .

SEEDS

В Україні почала зростати галузь птахівництва

Джерело: www.seeds.org.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua