Рада підтримала відставку глави Мінстратегпрому Камишіна

04 вересня 2024 р. 13:58

04 вересня 2024 р. 13:58


За його словами, за звільнення Камишіна проголосували 243 народні обранці.

"Я так розумію взагалі функцію Шурми після його звільнення поки вирішили в ОП скоротити (так як прокляте місце)… що теж добре", - додав Железняк.

Що відомо про Камишіна

Камишін працював у сферах аудиту, фінансів і інвестицій. З серпня 2021 року почав працювати в "Укрзалізниці", спочатку виконуючи обов'язки голови правління, а згодом став тимчасовим головою правління.

З березня 2022 року до лютого 2023 року Камишін обіймав посаду голови правління "Укрзалізниці". Після цього його призначили радником президента на позаштатній основі, де він працював протягом 19 днів.

21 березня 2023 року Олександр Камишін був призначений міністром стратегічних галузей промисловості.

Подача заяв про звільнення вже почалась

Нагадаємо, під вечір 3 вересня до Верховної Ради надійшли заяви про відставку від трьох міністрів . У відставку подали міністр юстиції Денис Малюська, міністр захисту довкілля та природних ресурсів Руслан Стрілець та міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олександр Камишін.

Віцепрем'єр-міністерка та міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук та віцепрем'єр-міністерка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина написали заяви про відставку. Міністра закордонних справ України Дмитра Кулебу також готуються звільнити.

Нагадаємо, як повідомив голова парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, велике перезавантаження уряду можна очікувати вже на поточному тижні – більше 50% штатної чисельності Кабінету міністрів України зазнають змін.

Рада підтримала відставку глави Мінстратегпрому Камишіна

Джерело: delo.ua (Економіка)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua