Alliance bank представив єдиний мобільний застосунок для фізичних осіб, юридичних осіб та ФОП

05 вересня 2024 р. 14:14

05 вересня 2024 р. 14:14


Застосунок дозволяє швидко й дистанційно отримати доступ до всіх основних банківських продуктів. Вигідна програма кешбеку, відкриття депозитів у гривнях, доларах США або євро, оформлення кредитного ліміту до 100 тисяч гривень

АТ “Банк Альянс” випустив мобільний застосунок Alliance, який об'єднує послуги для фізичних і юридичних осіб та ФОП в єдиному просторі. Це робить управління особистими та бізнес-фінансами ще простішим – усі потрібні сервіси доступні в одному зручному інтерфейсі, без необхідності використовувати спеціальні бізнес-додатки. Застосунок Alliance пропонує широкий спектр можливостей для всіх категорій клієнтів і вже доступний для встановлення в App Store та Google Play , тож можна відразу оцінити його переваги, а ми розглянемо ключові з них.

Можливості для фізичних осіб

Застосунок дозволяє швидко й дистанційно отримати доступ до всіх основних банківських продуктів. Вигідна програма кешбеку, відкриття депозитів у гривнях, доларах США або євро, оформлення кредитного ліміту до 100 тисяч гривень – усе це можна зробити за кілька хвилин безпосередньо в застосунку.

Картка " Стартова " є основною карткою застосунку. Саме на неї можна отримати кредитний ліміт до 100 тисяч гривень і користуватися кешбеком, здійснюючи покупки за власні та кредитні кошти. Після активації картки, користувач автоматично отримує 30% кешбек на покупки протягом перших 30 днів або до накопичення 500 гривень. Надалі кешбек складатиме 1% і буде діяти постійно без додаткових налаштувань.

Можливості для бізнесу

Головна перевага для бізнес-користувачів полягає в можливості керувати фінансовими операціями для юридичних осіб і ФОП наряду з персональними коштами в одному застосунку. Реєстрація через "Дію" або відеочат займає лише кілька хвилин і відкриває доступ до ряду зручних функцій, таких як:

  • Безкоштовні та швидкі платежі до бюджету в кілька кліків;
  • Можливість здійснювати комерційні платежі;
  • Автоматична перевірка отримувачів платежу на ризик-фактори;
  • Зручне повторення платежів у два кліки;
  • Онлайн-квитанції.

Після відкриття бізнес-рахунку користувачі отримують безкоштовну віртуальну картку з можливістю замовити пластикову. Протягом першого року обслуговування безкоштовне. Крім того, платежі для сплати податків та перекази з рахунку ФОП на будь-які картки і рахунки в Alliance bank також є безкоштовними. Також під відкритий бізнес-рахунок можна отримати бізнес-кредит для розвитку своєї справи. Все це доступно повністю онлайн, без відвідування відділень банку.

Зручність та функціональність

Застосунок Alliance вирізняється зручним дизайном і інтуїтивним інтерфейсом. На головному екрані застосунку відображені картки користувача, кешбек, курси валют, та депозити. Якщо ви зареєструвалися як ФОП або ЮО, вгорі на головному екрані застосунку є розділи: Особисте та Бізнес , і ви обираєте необхідне. Також в Alliance можна встановлювати різні обкладинки віджету картки, обираючи дизайни із запропонованої галереї, змінювати назви карток і встановлювати режими "день", "ніч” і “автоматично”.

Alliance bank представив єдиний мобільний застосунок для фізичних осіб, юридичних осіб та ФОП

Джерело: delo.ua (Фінанси)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua