Верховна Рада призначила міністрів спорту, культури та захисту довкілля

05 вересня 2024 р. 17:32

05 вересня 2024 р. 17:32


За 107 років існування Forbes логотип змінювався 18 разів, але таким авангардним і вільним світ його бачить вперше. В новому числі журналу Forbes Ukraine: сучасне мистецтво, топ-50 благодійних фондів, альтернативна енергетика, 30 до 30. Замовляйте вже зараз!

Деталі

  • За призначення Миколи Точицького міністром культури та стратегічних комунікацій проголосували 252 народні депутати. З квітня 2024 року він обіймав посаду заступника очільника Офісу президента.
  • За призначення Матвія Бідного міністром молоді та спорту проголосували 239 нардепів. До цього він був заступником міністра Вадима Гутцайта, а з листопада минулого року т.в.о. міністра.
  • За призначення Світлани Гринчук міністром захисту довкілля та природних ресурсів проголосували 246 нардепів. Раніше Гринчук працювала на посаді заступника міністра енергетики.

Контекст

Президент Володимир Зеленський вперше за час повномасштабної війни наважився провести великі кадрові зміни в уряді. Вже цього тижня у Кабміні може зʼявитися вісім нових міністрів, троє з них – колишні співробітники Офісу президента (ОП). Як Зеленський пояснював депутатам необхідність цих змін, чому посаду в уряді зберіг премʼєр Денис Шмигаль і чи готовий парламент віддати голоси за нових міністрів, читайте в матеріалі Forbes Ukraine .

Верховна Рада призначила міністрів спорту, культури та захисту довкілля

Джерело: forbes.ua (Новини)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua