Telegram змінив політику безпеки після затримання Дурова. Користувачі зможуть скаржитися на «незаконний контент» в чатах

06 вересня 2024 р. 11:42

06 вересня 2024 р. 11:42


За 107 років існування Forbes логотип змінювався 18 разів, але таким авангардним і вільним світ його бачить вперше. В новому числі журналу Forbes Ukraine: сучасне мистецтво, топ-50 благодійних фондів, альтернативна енергетика, 30 до 30. Замовляйте вже зараз!

Деталі

  • «У всіх додатках Telegram є кнопки «Поскаржитися», які дають вам змогу повідомляти про незаконний контент нашим модераторам лише кількома натисканнями», – йдеться у розділі.
  • Telegram також надав адресу електронної пошти, на яку можна надіслати запит на видалення контенту.

Контекст

Раніше Telegram вказував, що всі чати месенджера є приватними й адміністрація не обробляє повʼязані з ними запити. Модерація проводилася тільки щодо каналів, ботів і наборів стікерів.

5 вересня Павло Дуров уперше прокоментував своє затримання. Зокрема, він назвав претензії влади Франції «несподіванкою» і заявив, що платформа дотримується законів ЄС.

Водночас він запевнив, що його затримання стане приводом для покращення Telegram . Дуров наголосив, що «поставив собі за мету суттєво покращити ситуацію в цьому напрямку». «Ми вже розпочали цей процес всередині компанії, і незабаром я поділюся з вами більш детальною інформацією про наш прогрес», – зазначив він.

Telegram змінив політику безпеки після затримання Дурова. Користувачі зможуть скаржитися на «незаконний контент» в чатах

Джерело: forbes.ua (Новини)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua