Знайти зниклих безвісти стало легше: у Мінреінтеграції розповіли про новий додаток для пошуку людей

06 вересня 2024 р. 12:05

06 вересня 2024 р. 12:05


Мова йде про додаток під назвою Reunite Ukraine , який є абсолютно безкоштовним. Це результат спільної роботи американської компанії Find My Parent та Національної поліції України.

Основною його функцією є пошук зниклих військових, дітей та возз'єднання членів сімей, які внутрішньо переміщені, виїхали за межі України, залишилися на ТОТ або незаконно депортовані до Росії чи Білорусі.

Додаток, який встановлено на телефон дитини або близької людини, допомагає поліцейським оперативно запустити процес розшуку у разі його зникнення.

Щоб використовувати програму, необхідно зробити наступні кроки:

1. Завантажити програму Reunite Ukraine, вибравши потрібну платформу: AppStore або GooglePlay.

2. Встановити його та створити профіль. Надати стільки інформації про себе, сім'ю та тих, кого ви шукаєте, скільки вважаєте за потрібне.

3. Штучний інтелект зіставить ваші дані з даними інших користувачів, зареєстрованих у системі.

4. При збігу інформації поліція перевіряє її. Коли вона підтверджується, обидва користувачі отримують повідомлення і можуть розпочати спілкування в цьому ж додатку.

У міністерстві запевнили, що дані всіх користувачів надійно захищені та недоступні іншим особам.

Повідомлялося, що відеохостинг YouTube представив нову функцію, за допомогою якої батьки можуть пов'язувати свої акаунти з акаунтами дітей та переглядати їхню активність. У YouTube вважають, що це допоможе батькам знати більше про активність своїх дітей в інтернеті.

Знайти зниклих безвісти стало легше: у Мінреінтеграції розповіли про новий додаток для пошуку людей

Джерело: zn.ua (Економіка)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua