У всіх пунктах пропуску на кордоні з Польшею стався збій у роботі митниці

06 вересня 2024 р. 12:22

06 вересня 2024 р. 12:22


6 вересня у всіх пунктах пропуску на українсько-польському кордоні стався збій в робочій системі митної служби Республіки Польща.

Зазначається що наразі електронна система митного оформлення на польській стороні працює в «аварійному режимі», тож можливі затримки в пропуску вантажних транспортних засобів митною службою Польщі.

Про усунення несправностей і відновлення повноцінної роботи на кордоні з Польщею у Держмитслужбі пообіцяли повідомити додатково.

На яких КПП затримки руху

Нагадаємо, у пункті пропуску на україно-польському кордоні "Шегині-Медика" 26 серпня розпочалися ремонтні роботи . Через це можливе сповільнення руху транспортних засобів. Ремонт триватиме півтора місяця.

Також у пункті пропуску на україно-польському кордоні "Гребенне – Рава-Руська " з понеділка, 12 серпня, Польща розпочала ремонтні роботи, через що може бути ускладнений перетин кордону.

Крім того, у пункті пропуску на україно-польському кордоні "Дорогуськ – Ягодин" на ділянці в'їзду до Польщі з 5 серпня поляки також проводять ремонт . Через це можливе сповільнення пропуску вантажних транспортних засобів на виїзд з України. Роботи триватимуть до 14 листопада цього року.

Раніше повідомлялося, що у пункті пропуску "Устилуг-Зосін" на українсько-польському кордоні можливі затримки руху транспорту через реконструкцію ділянки дороги. Ремонтні роботи триватимуть до 30 листопада 2024 року.

У всіх пунктах пропуску на кордоні з Польшею стався збій у роботі митниці

Джерело: delo.ua (Бізнес)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua