Відомий світовий виробник почав виготовляти гречане морозиво

14 вересня 2024 р. 12:32

14 вересня 2024 р. 12:32


Виробники морозива дедалі частіше звертають увагу на використання екологічно чистих та поживних складників у своїй продукції. Одним із новаторів у цій сфері стала американська компанія Van Leeuwen, яка включила до складу свого морозива гречку, пише SEEDS .

Гречка не тільки підвищує харчову цінність морозива, але й відповідає зростаючому попиту на екологічно чисті продукти, говорять у компанії.

Компанія Van Leeuwen давно відома своїм крафтовим підходом до створення морозива. Згідно з рецептурою, для виробництва нового десерту компанія використовує гречане борошно. З нього печуть печиво, а крихти додають у вже готову суміш разом з полуничним джемом. Це надає продукту неповторний смак та підвищує його поживну цінність.

Зокрема, гречане борошно забезпечує морозиво значною кількістю білка, клітковини та мінералів, пише видання Fooddive .

“Ми прагнемо створювати продукти, які не лише смакують добре, але й приносять користь. Включення гречки в наше морозиво дозволяє нам підтримувати сталий розвиток та відповідати потребам наших клієнтів”, — зазначив представник компанії.

Крім гречки виробники морозива і не тільки його, дедалі частіше звертають увагу на кіноа та фарро – через високий вміст клітковини, білка та велику кількість омега-3 жирних кислот.

До того ж це “стійке” зерно, яке вирощується з мінімальними витратами води й без використання хімічних добрив, що знижує негативний вплив на довкілля.

SEEDS

Відомий світовий виробник почав виготовляти гречане морозиво

Джерело: www.seeds.org.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua