За тиждень обсяги вивантаження зернових вагонів у портах Одеси зросли

16 вересня 2024 р. 15:24

16 вересня 2024 р. 15:24


У портах Великої Одеси щодоби в середньому вивантажують 936 вагонів із зерном. Наразі до портів Великої Одеси прямує 4180 вагонів із зерном, що на 50 одиниць менше, ніж тиждень тому.

Про це повідомив Валерій Ткачов, заступник директора департаменту технології перевезень та комерційної роботи АТ "Укрзалізниця", передає Rail.insider.

Згідно з даними, за останній тиждень середньодобовий показник вивантаження зернових вагонів зріс на 181 одиницю. Наразі до портів Великої Одеси прямує 4180 вагонів із зерном, що на 50 одиниць менше, ніж тиждень тому.

Також відзначається зростання середньодобового навантаження вагонів зі збіжжям у напрямку портів Великої Одеси — тепер цей показник становить 969 одиниць на добу, що на 46 вагонів більше за минулий тиждень.

Крім того, збільшилося накопичення вагонів із зерном до порту Ізмаїл — на 211 одиниць, до 619 вагонів. Середньодобове вивантаження в порту також зросло до 74 вагонів, що на один вагон більше порівняно з попереднім тижнем.

Ці зміни відображають поступове збільшення активності в логістичних операціях, пов'язаних із перевезенням зерна до українських портів.

Додамо, що за підсумками серпня 2024 року морськими портами України оброблено 7 млн тонн вантажів, що понад у два рази перевищує показник за аналогічний період у 2023 році в 3,3 млн тонн.

Джерело фото: ua.depositphotos.com

За тиждень обсяги вивантаження зернових вагонів у портах Одеси зросли

Джерело: delo.ua (Бізнес)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua