Виплати за програмою Національний кешбек розпочнуться з 20 жовтня – Федоров

16 вересня 2024 р. 16:47

16 вересня 2024 р. 16:47


Даруємо 40% знижки на річну підписку Forbes Digital. Пропозиція діє за промокодом SEPT40 до 18 вересня включно. Оформлюйте за посиланням.

Ключові факти

  • На початку місяця запустили публічний бета-тест Нацкешбеку. Він показав, що сервіс працює стабільно. До програми Нацкешбеку доєдналося 963 виробники та 171 000 товарів.
  • Зазначається, що уже понад 2,9 млн грн кешбеку нараховано українцям.
  • «Виплати кешбеку розпочнуться з 20 жовтня за покупки у вересні», – повідомив Федоров.

Контекст

20 серпня Кабмін затвердив порядок надання грошової допомоги «Національний кешбек» , який має стати частиною великої урядової кампанії «Зроблено в Україні».

Отримані кошти можна буде витратити на послуги: медичні, комунальні, спорт, кіно, квитки на потяг та інші. Або задонатити на ЗСУ чи купити військові облігації. Максимальний обсяг кешбеку – 3000 грн за місяць.

Кешбек надаватиметься на товари українського виробництва, зокрема ліки і медичні вироби. Кешбек не буде нараховуватися на підакцизні товари.

Участь покупців, виробників, продавців і банків у програмі добровільна, тож чи є кешбек на конкретний товар у конкретному магазині, покупця інформуватиме магазин. Це також можна буде перевірити на сайті програми.

Офіційно до програми «національний кешбек» приєдналися ритейлери « АТБ-маркет », « Сільпо », Novus , Varus та « Auchan Україна ». Ці торговельні мережі обслуговують понад 5 млн українців щодня.

Виплати за програмою Національний кешбек розпочнуться з 20 жовтня – Федоров

Джерело: forbes.ua (Новини)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua