Які дизельні авто українці купували у дилерів: ТОП-20 моделей

19 вересня 2024 р. 21:08

19 вересня 2024 р. 21:08


За підсумками серпня попит на нові дизельні легковики збільшився, хоча дедалі поступається продажу нових авто з гібридними силовими установками.

Чому попит зростав? Як зазначають експерти порталу Auto. Ria , наприкінці літа український ринок нових авто перебував під значним тиском через пропозицію Уряду збільшити збір під час першої реєстрації легковиків до 15% від початку вересня.

До речі, щоб водіям зайвий раз не витрачати гроші та нерви, можна оформити карту технічної допомоги від Finance.ua — ваш цілодобовий Assistance в дорозі. 🚗

«І хоч ця ініціатива врешті не знайшла підтримки у сесійній залі Верховної Ради, вона примусила багатьох потенційних автовласників скоротити процес вибору й терміново податися до дилерського центру. Наслідком став рекордний від початку 2022 року рівень продажів нових авто: 8,1 тисячі за підсумками серпня », — кажуть аналітики.

Які моделі обирали

У персональному заліку моделей бестселером дизельного сегмента дедалі залишається Renault Duster, хоча подальший перелік фаворитів дещо змінився. Наприклад, до десятки найуспішніших у серпні дизельних моделей увійшли одразу чотири BMW (і ще два автомобілі цієї марки піднялися до другої десятки), а на передостанньому рядку двадцятки вперше з’явився Mitsubishi Pajero Sport.

за підсумками продажів нових авто у серпні (проти липня)

Світлана Вишковська

Редактор

Які дизельні авто українці купували у дилерів: ТОП-20 моделей

Джерело: finance.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua