АРМА шукає управителя для дачі Медведчука на Закарпатті

20 вересня 2024 р. 16:20

20 вересня 2024 р. 16:20


Національне агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) оголосило конкурс із пошуку оцінювача та управителя комплексом «Ведмежа діброва», що належав Віктору Медведчуку.

«Йдеться про житловий комплекс «Ведмежа діброва» держзрадника Віктора Медведчука . Він розташований в мальовничому урочищі українських Карпат «Паражин» Жденієвської ОТГ Мукачівського району Закарпатської області», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що актив складається з п'яти земельних ділянок та семи обʼєктів нерухомого майна, зокрема, спортивно-житлового оздоровчого комплексу, житлового будинку, господарського блоку тощо. Крім того, до переліку входить і рухоме майно: два електрокари, трактор, кухонна та санітарна техніка, меблі.

Після проведення незалежної оцінки та обрання управителя цей актив почне працювати на благо держави, забезпечуючи надходження коштів до держбюджету України.

Як повідомлялося, Національне агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) оголосило конкурси з пошуку оцінювачів та управителів для арештованих активів, що належали Павлу Фуксу , зокрема, ТОВ «Компанія з управління активами «Еф Сі Ай Партнерс» (100%), АТ «ЗНВКІФ «Київський» (100%) та «Інтерстрой Груп» (62%).

Фото: wikimapia

АРМА шукає управителя для дачі Медведчука на Закарпатті

Джерело: ukrinform.ua (Економіка)