Кожен знайде свою вигоду: огляд нового банківського застосунку Alliance

20 вересня 2024 р. 18:21

20 вересня 2024 р. 18:21


Нещодавно ринок мобільного банкінгу України поповнився новим застосунком від АТ "Банк Альянс". Застосунок Alliance дозволяє зручно керувати особистими фінансами, рахунками ФОП та юридичних осіб в одному просторі. Тут кожен зможе знайти свою вигоду — як підприємці, так і власники особистих рахунків.

Щоб зареєструватися, потрібно лише кілька хвилин: інтеграція з "Дією" дозволяє швидко пройти ідентифікацію. Альтернативою є відеочат зі спеціалістом банку. Встановити застосунок можна за посиланнями: App Store та Google Play .

Все починається з відкриття віртуальної картки "Стартова", яке займає всього три хвилини. "Стартова" пропонує безкоштовне зарахування коштів, перекази з картки на картку без комісій, а також безкоштовне поповнення мобільного з власних чи кредитних коштів. Відкриття та обслуговування картки є безкоштовним, а за бажанням її можна отримати в пластиковому форматі у відділенні банку.

Після відкриття картки "Стартова" активується кешбек, який починається з рекордних 30%. Він діє до накопичення бонусів у розмірі 500 грн або протягом 30 днів з дати оформлення картки. Після накопичення 500 грн кешбеку або через 30 днів починає діяти постійний кешбек у розмірі 1% без обмежень і додаткових налаштувань. Програма кешбеку працює для більшості покупок онлайн і офлайн в Україні та за кордоном.

До картки "Стартова" також можна отримати кредитний ліміт до 100 тисяч гривень. Для покупок передбачений пільговий період до 92 днів, який є найдовшим на ринку, а для зняття або переказу коштів — до 62 днів.

Alliance також пропонує можливість відкривати депозити онлайн у гривнях, євро або доларах США з можливістю його поповнення в будь-який момент.

Alliance надає всі необхідні інструменти для ведення бізнес-рахунків. Відкрити рахунок для ФОП можна дистанційно через "Дію" або відеочат. Для реєстрації потрібні лише паспорт/ID-картка або закордонний паспорт та ІПН.

Для юридичних осіб Alliance також пропонує дистанційне відкриття рахунку. Це може зробити директор компанії, надавши необхідні документи для ідентифікації, зокрема:

  • паспорт/ID-картку або закордонний та ІПН;
  • документи, що підтверджують повноваження директора;
  • структуру власності;
  • статут компанії.

До будь-якого бізнес-рахунку відкривається віртуальна бізнес-картка, а також картка "Стартова" для особистого користування.

Alliance забезпечує зручні умови для здійснення бізнес-платежів. Клієнти можуть виконувати комерційні перекази або безкоштовні платежі до бюджету в кілька кліків. Функція автоматизації спрощує повторні операції, а квитанції доступні онлайн.

Велика увага приділяється безпеці — кожна операція супроводжується автоматичною перевіркою контрагента на наявність ризиків. Це важливий момент для підприємців, які регулярно здійснюють фінансові операції і мають бути впевненими у своїх транзакціях.

 

Кожен знайде свою вигоду: огляд нового банківського застосунку Alliance

Джерело: epravda.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua