Зеленський повідомив про проведення важливої Ставки: що обговорювали

20 вересня 2024 р. 20:07

20 вересня 2024 р. 20:07


Президент Володимир Зеленський у п'ятницю, 20 вересня, провів важливе засідання Ставки Верховного головнокомандувача.

Про це він заявив у своєму Telegram-каналі.

Зеленський повідомив про проведення важливої Ставки: що обговорювали

За словами Зеленського, учасники обговорили три питання, «які мають критичне значення для міцності України».

«Перше – захист енергетики цієї зими. Були всі основні представники галузі. Доповідали Прем’єр-міністр Денис Шмигаль, міністр енергетики Герман Галущенко. Розглянули стан інженерного захисту об’єктів, календар завершення укріплень, розміщення РЕБ і ППО, зокрема з урахуванням систем Patriot, які ми очікуємо найближчим часом», – розповів президент.

Друге питання стосувалося виробництва українських ракет, дронів та засобів РЕБ. Зеленський уточнив, що після доповідей відповідальних осіб були ухвалені «рішення, які дадуть нашій промисловості змогу максимально реалізувати свій потенціал». Йдеться, зокрема, про держконтракти та залучення іноземних інвестицій.

«І, звичайно, фронт. Доповідь Головкома Олександра Сирського за всіма основними напрямками. Доповіді представників розвідок – Кирила Буданова та Олега Іващенка», – підсумував глава держави.

Нагадаємо, сьогодні Зеленський вніс зміни до складу Ставки Верховного головнокомандувача у зв'язку з перестановками в уряді.

Раніше президент, відповідаючи на запитання щодо свого Плану перемоги України, заявив, що ініціатива розрахована на швидкі рішення союзників у жовтні-грудні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

Зеленський повідомив про проведення важливої Ставки: що обговорювали

Джерело: www.slovoidilo.ua (Економіка)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua