В «Дії» запустили рекрутинг до Армії дронів

17 жовтня 2024 р. 15:38

17 жовтня 2024 р. 15:38


У «Дії» додали можливість долучитися до підрозділів БпЛА без відвідування територіальних центрів комплектування (ТЦК). Процес максимально спрощений — подати заявку можна онлайн, після чого проводиться співбесіда і підписання контракту.

Про це повідомила пресслужба Міністерства цифрової трансформації України.

Шукаєте доступний кредит у банку? Всі вигідні пропозиції ринку в одному каталозі.

Порівняти і взяти кредит готівкою та онлайн 👛

«Обирайте в Дії військову частину, яка спеціалізується на дронах і показує найкращі результати та напрям роботи. Після подання заяви вас запросять на співбесіду, а після її проходження — укладете контракт», — сказано в повідомленні.

Серед вакансій — усе, що повʼязано з дронами.

«Тобто ви можете стати оператором БПЛА — від FPV до розвідувальних пташок — або ж інженером чи членом ремонтної бригади», — пояснили в міністерстві.

Там запевняють, що після подання заяви кандидат потрапить тільки в той підрозділ, який обрав.

«Жодного „розподілу“ та мобілізації через ТЦК, все вирішуєте ви і на базову військову підготовку йдете з вже підписаним контрактом. Придатність до служби також підтверджуєте самостійно ще на етапі подання заяви, тому проходити ВЛК не потрібно», — додали в Мінцифри.

Як скористатись сервісом у Дії:

«Це все. Заявка полетить на розгляд, і за результатами вас запросять на співбесіду до підрозділу. А далі — ви підпишете контракт та поїдете на навчання. Для підрозділів рекрутинг у Дії — це можливість не лише швидко залучати бійців, але й „забронювати“ потрібних кандидатів. Вони можуть запросити бійців до себе без зайвої бюрократії, ТЦК та ВЛК», — сказано в повідомленні.

Нагадаємо, Міністерство оборони вперше видало офіційний дозвіл для приватної школи операторів БпЛА. Його за спрощеною процедурою отримала київська Global Drone Аcademy.

Альона Лістунова

Кореспондент-редактор

В «Дії» запустили рекрутинг до Армії дронів

Джерело: finance.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua