У monobank з’явиться маркет: Гороховський повідомив, що там буде

18 жовтня 2024 р. 10:18

18 жовтня 2024 р. 10:18


Як повідомив співзасновник monobank Олег Гороховський, Найближчого понеділка у банку відбудеться реліз маркетплейсу.

Про це віін розповів у своєму Телеграм-каналі.

З його слів, у таємниці зберегти це не вдалося.

«Інформація про це вже є в мережі, тож розповім за три дні до старту market by mono, так він називається, це наша спроба зробити щось особливе в e-commerce. Судити його суворо відразу, звичайно, не варто — він ще зовсім малюк і попереду довгий, складний шлях. Ми хочемо дати клієнтам те, що вони очікують від сервісу — простоту, впевненість, економію часу та гарне ставлення до себе», — зазначив він.

Як купити товари

Усі товари на маркеті можна буде купити без переплат і прихованих тарифів за програмою «Покупка частинами».

Як пише Гороховський, «партнери отримають абсолютно безпрецедентні тарифи від 3 до 5 разів нижчі, ніж у конкурентів, а рівень сервісу та підтримки ми хочемо зробити, як у mono, без зайвих комунікацій».

Що там буде

На старті будуть представлені три категорії: гаджети, смарт-електроніка та комп’ютерна техніка.

Згодом додадуть і все інше.

Раніше у ЗМІ з"явилась інформація, що monobank запустив в додатку маркет — пропонує купувати електроніку у розстрочку з безкоштовною доставкою".

Там йшлося про т. е. що в маркеті від monobank є 20 тис. товарів у трьох категоріях: ґаджети, електроніка та комп’ютерна техніка. Будь-який товар користувач може придбати частинами, без відсотків.

Раніше ми писали , що monobank презентував нову функцію під назвою «Групові витрати». Про це повідомив співзасновник банку Олег Гороховський: «Уявіть: щоп’ятниці ви ходите з колегами в більярд. Завжди хтось один заплатить за всі напої, хтось — за бронь столу, а хтось — за кухню. Ділити ці чеки між усіма дуже просто».

Довідка Finance.ua:

  • monobank спростив перекази за реквізитами IBAN. Про це повідомив співзасновник monobank Олег Гороховський. За його словами, користувачі monobank тепер можуть переказувати гроші за міжнародним номером банківського рахунку (IBAN). В платежах за IBAN тепер підтягуються контакти власника рахунку.
  • У додатку monobank з’явилася функція «Майбутні платежі». Це дозволить користувачам бачити заплановані платежі, які будуть стягнуті протягом наступних двох днів.

Тетяна Сидорак

Кореспондент-редактор

У monobank з’явиться маркет: Гороховський повідомив, що там буде

Джерело: finance.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua