Резерв+ отримав нову функцію пошуку вакансій

18 жовтня 2024 р. 16:10

18 жовтня 2024 р. 16:10


Як повідомили в Міноборони, у застосунку Резерв+ став доступний сервіс рекрутингу, який дозволяє українцям знайти для себе оптимальну вакансію у війську серед тисяч різних варіантів.

Про це йдеться в повідомленні міністерства.

Завдяки співпраці з Lobby X, сервіс пропонує найбільший перелік відкритих посад у Силах оборони — понад 4 000, який щодня зростає.

Що це дає

Резерв+ допомагає користувачам обрати посади, що найкраще відповідають їхньому досвіду та вподобанням. Для пошуку вакансії необхідно пройти короткий тест, вказавши, наприклад, наявність військової освіти чи сферу, в якій людина розбирається найкраще.

«На основі цієї інформації та обраних навичок система за принципом „зі своїми знаннями — на своєму місці“ індивідуально підбере варіанти, що підійдуть найкраще», — додала Черногоренко.

Застосунок містить детальний опис вакансій, включаючи інформацію про бригади, їх командування, досягнення та згадки у ЗМІ.

Інтуїтивний інтерфейс дозволяє швидко ухвалювати рішення: натиснути «плюс», щоб зберегти пропозицію для подальшого ознайомлення, або «мінус» для її відхилення.

Оновлена версія Резерв+ із сервісом рекрутингу вже доступна для завантаження в App Store та Play Market .

Раніше заступниця міністра оборони з цифровізації Катерина Черногоренко сказала , що плани запустити автоматичне оформлення відтермінувань від мобілізації через «Резерв+» цієї осені для перших трьох категорій, які мають на них право: студентів, багатодітних батьків та людей з інвалідністю, однак точні терміни їхнього запуску не називає.

Довідка Finance.ua:

Доступні три нові опції в Резерв+:

  • бронювання відображається як окремий вид відстрочки (згідно з чинними законами);
  • додана функція оновлення бази неактивних електронних військово-облікових документів при скануванні QR кодів;
  • додана можливість перевірити дійсність повістки через QR-код.

Нагадаємо, застосунок «Резерв+» запустили у квітні 2024 року. Цей додаток став електронним кабінетом для призовників, військовозобов’язаних і резервістів.

Тетяна Сидорак

Кореспондент-редактор

Резерв+ отримав нову функцію пошуку вакансій

Джерело: finance.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua