Як жінкам-фермерам отримати грант на розвиток свого проєкту: умови, сума, терміни

18 жовтня 2024 р. 19:18

18 жовтня 2024 р. 19:18


Жінки-фермери зможуть пройти безкоштовне навчання від провідних експертів галузі та отримати шанс виграти грант на розвиток власного бізнесу.

Проце пише Work.ua.

Онлайн кредит за лічені хвилини — це реально. Обрати можна серед найвигідніших пропозицій на ринку. Всі пропозиції за цим посиланням 💰

Що пропонують

У межах програми жінкам-фермерам пропонують опанувати знання та навички, необхідні для сталого розвитку агробізнесу в умовах війни.

Сума гранту

Після проходження навчання учасниці матимуть можливість виграти гранти на загальну суму 1 млн гривень для розвитку локальних проєктів з перероблення агропродукції та виробництва готових харчових продуктів.

Як взяти участь

Участь у програмі TalentA безкоштовна, але за умови реєстрації , яка триватиме до 8 листопада 2024 року.

Хто може отримати

Долучитися можуть жінки, які відповідають встановленим критеріям:

  • вік від 18 років;
  • залучені до аграрного виробництва або є власницями чи співвласницями сільськогосподарського підприємства не менш як рік;
  • проживають у населеному пункті з населенням до 10 000 осіб або працюють на підприємстві, зареєстрованому в такому населеному пункті.

Учасниці, які успішно завершать навчальну програму, отримають сертифікат, що підтверджує їхній новий рівень підготовки, а також можливість приєднатися до грантового конкурсу від Corteva Agriscience.

Авторки найкращих мікропроєктів за допомогою гранту зможуть втілити свою бізнес-ідею у сфері сільського господарства та підтримати громаду.

Як заначили в повідомленні, грантовий фонд цього року становить 1 мільйон гривень і буде розподілений між переможницями за рішенням експертної ради. Результати оголосять у березні 2025 року.

Довідка Finance.ua:

  • У Державному аграрному реєстрі запрацював інструмент для подачі фермерами заявки на участь у програмі компенсації вартості розмінування сільськогосподарських земель. Про це повідомляє Міністерство економіки. На програму компенсацій в державному бюджеті закладено 3 мільярди гривень.

  • Хто може взяти участь у програмі. Програма поширюється як на землі, що безпосередньо належать фермеру, так і на ділянки, які він орендує. Участь у програмі можуть брати фермери, землі яких є на деокупованих територіях, де після проведення нетехнічного обстеження підтверджена забрудненість або імовірна забрудненість вибухонебезпечними предметами.

Тетяна Сидорак

Кореспондент-редактор

Як жінкам-фермерам отримати грант на розвиток свого проєкту: умови, сума, терміни

Джерело: finance.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua