Росія атакувала припортову інфраструктуру Одещини ракетами та дронами

21 жовтня 2024 р. 10:12

21 жовтня 2024 р. 10:12


🎬 Премʼєра YouTube-проєкту Forbes Next про майбутніх зірок українського бізнесу. Перший випуск про бренд Mermade, який заробляє 155 млн грн на косметиці в маленьких баночках.👉 Дивіться за цим лінком

Деталі

  • Внаслідок ракетної атаки на припортову інфраструктуру виникла пожежа, обійшлося без жертв, зазначив Кіпер.
  • Через падіння уламків ракет в Одеському районі сталося загоряння сухої трави та закинутої будівлі, постраждалих немає. Пожежі оперативно ліквідували рятувальники.
  • Після ракетної атаки росіяни завдали удару безпілотниками, які були знищені силами ППО.

Контекст

Росія продовжує атакувати судноплавство в Чорному морі. У ніч на 6 жовтня країна-агресор обстріляла цивільне судно Paresa під прапором Сент-Кітс і Невіс в порту Південний. 7 жовтня балістична ракета пошкодила судно Optima під прапором Палау . 9 жовтня увечері РФ завдала удару балістичними ракетами по портовій інфраструктурі Одеської області, загинули шестеро людей. В ніч на 11 жовтня країна-агресор атакувала Одеський район балістичними ракетами, загинули четверо людей .

Загалом РФ пошкодила вже понад два десятки цивільних суден. За час повномасштабного вторгнення відбулося понад 50 атак на портову інфраструктуру, внаслідок яких пошкоджень зазнали понад 280 об’єктів портової інфраструктури, знищено – понад 100 000 т агропродукції, за даними Мінвідновлення.

Росія атакувала припортову інфраструктуру Одещини ракетами та дронами

Джерело: forbes.ua (Новини)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua