Криптогаманець Trustee Plus бере 29% ринку, а доходи від аірдропів криптовалют в 15 разів вище середньої зарплати - опитування

23 жовтня 2024 р. 13:25

23 жовтня 2024 р. 13:25


Web3-експерти провели свіжі дослідження у галузі цифрових активів в Україні та з'ясували останні тренди, пов’язані з криптогаманцями, платіжними картками та заробітком на аірдропах.

Перше опитування провело видання MNBC . По ньому вийшло, що 29% користувачів цифрових активів обрали криптогаманець Trustee Plus, який разом із Trust і Metamask входить до трійки найкращих.



Також більш ніж 66% учасників дослідження використовують платіжну картку Trustee Plus для роботи з цифровими активами, що вказує на домінування компанії на ринку.



Крім того, дослідження Incrypted показало, що аірдропи надають значний дохід українцям. Трохи менш як 20% респондентів відповіли, що заробили понад $5000 з однієї кампанії з роздачі токенів, а середній дохід у цій сфері сягнув $7927. Такий показник в 15 разів більше за середню зарплату в Україні.

Щоб задовольнити великий інтерес до аірдропів, представники Incrypted розробили навчальний курс « Аірдропи: від 0 до першого прибутку ». Його ціль — допомогти новим користувачам освоїти основи заробітку на токенах.

Дослідження також не обійшло стороною найбільш затребувані криптовалюти серед українців. Ними виявилися Ethereum, USDT та біткоїн. Користувачі, своєю чергою, відзначили, що Trustee Plus є однією з найбільш зручних компаній в плані операцій з цифровими активами. Наприклад, ви можете завести біткоїн гаманець на телефоні , або миттєво обміняти криптовалюту по вигідній ціні. І це лише невелика частка від всіх функцій криптогаманця.

Отже, українці активно долучаються до новітніх технологій у фінансовій сфері, користуючись інноваційними компаніями та інструментами Web3, що свідчить про їхнє бажання інтегруватися у світ цифрових активів.

Криптогаманець Trustee Plus бере 29% ринку, а доходи від аірдропів криптовалют в 15 разів вище середньої зарплати - опитування

Джерело: socportal.info (Бізнес)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua