На нові зупинки у Чернівцях немає грошей

18 вересня 2024 р. 20:16

18 вересня 2024 р. 20:16


Новини
На нові зупинки у Чернівцях немає грошей

18.09.2024

У Чернівцях поки що не будуть робити нових зупинок ні у центрі міста, ні на околицях. На це не передбачено коштів.

Про це у коментарі molbuk.ua сказав заступник міського голови Ігор Крохмаль.

На багатьох вулицях, особливо у центрі міста, павільйони відсутні. На вулиці Шевченка люди подекуди сідають на сходи біля аптеки, доки чекають автобуса чи тролейбуса. На Соборній площі зупинка розташована на протилежній частині, де транспорт не їде, і нічого немає там, де люди очікують на тролейбуси та автобуси.

Зупинки громадського транспорту обслуговує комунальне підприємство Чернівецьке тролейбусне управління. Працівники підприємства цього року відремонтували найбільш аварійні зупинки.

“Досить тривалий час відбувалося документальне оформлення передачі зупинок з балансу комунального підприємства “Реклама” на баланс ЧТУ. Документально оформлювали понад 200 зупинок. Зараз постає питання щодо фінансування. Наразі відремонтували найбільш аварійні зупинки. Підтримую думку, що має бути більше зупинок і їх не вистачає. Є напрацювання, якими мають бути зупинки у центрі міста, на околиці, але наразі немає коштів, щоб їх зробити. ЧТУ має лише незначне фінансування, щоб їх ремонтувати. Будемо закладати у програмі кошти на нові зупинки. Можливо, певну частину виділять наступного року”, – пояснив заступник міського голови Ігор Крохмаль.

” ”

–>

Джерело

На нові зупинки у Чернівцях немає грошей

Джерело: bukovyna.online

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua