День вирішення конфліктів

17 жовтня 2024 р. 21:50

17 жовтня 2024 р. 21:50


День вирішення конфліктів

День вирішення конфліктів – це щорічна подія, що припадає на третій четвер жовтня , яке підкреслює важливість мирних методів у вирішенні суперечок. Цей день нагадує про те, що конфлікти, хоча й неминучі в різних аспектах нашого життя, можна вирішувати, не вдаючись до агресії чи насильства.

День вирішення конфліктів був започаткований у 2005 році Асоціацією з вирішення конфліктів (A.C.R.). Основною метою його заснування було підвищення обізнаності про медіацію, арбітраж, примирення та інші ненасильницькі способи вирішення конфліктів. З роками значення цього дня зросло, різні організації та установи визнали його важливість і долучилися до його відзначення.

Цей день збігається з Тижнем медіації Американської асоціації юристів (ABA), який був створений для того, щоб об’єднати зусилля численних національних, державних і місцевих організацій, в тому числі Асоціації з вирішення конфліктів. І ABA, і A.C.R., разом з іншими організаціями, невтомно працюють над тим, щоб підкреслити важливість медіації та вирішення конфліктів.

День вирішення конфліктів

Джерело: bukovyna.online

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua