На Харківському напрямку ворог продовжує перегрупування штурмових підрозділів

24 липня 2024 р. 10:45

24 липня 2024 р. 10:45


Станом на 9.30 24 липня в операційній зоні ОТУ «Харків» спостерігається перегрупування штурмових груп ворога та проведення його внутрішньої ротації на передових позиціях.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє пресслужба ОТУ «Харків».

«В операційній зоні ОТУ «Харків» російські окупаційній війська продовжують активні дії. В районі населеного пункту Глибоке відмічено перегрупування штурмових груп противника, поодиноке переміщення особового складу, евакуацію поранених, а також проведення внутрішньої ротації на передових позиціях. У Вовчанську Сили оборони продовжують протидіяти спробам противника атакувати, виснажуючи його наступальний потенціал», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, протягом минулої доби відбулося 13 бойових зіткнень. Ворог наніс в напрямку позицій українських військ 13 авіаційних ударів (21 КАБ) в районах населених пунктів Веселе, Липці, Малі Проходи, Рубіжне, Стариця. Також ворог завдав 35 ударів дронами-камікадзе та здійснив 413 обстрілів позицій Сил оборони України.

Протягом поточної доби відбулося одне бойове зіткнення, яке наразі триває. Від початку доби ворог наніс 2 авіаційні та 2 ракетні удари, внаслідок яких постраждала цивільна інфраструктура та цивільні особи.

За інформацією пресслужби, на Харківському напрямку втрати ворога (безповоротні та санітарні) за минулу добу склали 106 осіб, знищено 50 одиниць озброєння та військової техніки.

Як повідомляв Укрінформ, загальні бойові втрати російських військ в Україні з 24 лютого 2022 року по 23 липня 2024 року становлять близько 568 тисяч 980 осіб, зокрема 1220 осіб - за останню добу.

На Харківському напрямку ворог продовжує перегрупування штурмових підрозділів

Джерело: ukrinform.ua (Війна)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua