Командувач Нацгвардії зробив прогноз, коли армія РФ перейде в оборону на фронті

25 липня 2024 р. 11:55

25 липня 2024 р. 11:55


Вже у найближчі 45 днів російські загарбники перейдуть в оборону на фронті. Окупанти не зможуть продовжувати штурми на кількох напрямках через великі втрати.

Таку заяву зробив командувач Національної гвардії України Олександр с, пише " Укрінформ ".

"Важко (на фронті, — ред). Але ж наступальні можливості противника не безмежні, та й скільки вони зазнають втрат… Я думаю, ще місяць-півтора і вони не зможуть вести активні штурми на одразу багатьох напрямках і стануть в оборону в будь-якому випадку. А нам за цей час потрібно сформувати наші підрозділи, підготувати. Так, це війна…" — наголосив військовий.

Півненко також зауважив, що Силам оборони треба шукати слабкі місця російської армії й обходити сильні.

"Треба адаптуватися, змінювати модель управління, ставити завдання: якщо так не працює — пробувати асиметрично. Але кардинально все не зміниш, на все потрібен час, особливо якщо говорити про системні зміни" , — резюмував генерал.

Нагадаємо, за даними Генштабу, станом на 25 липня від початку повномасштабного вторгнення в Україну Росія вже втратила понад 571 тисячу своїх військових. За минулу добу ця цифра зросла приблизно на 1 230 мертвих окупантів. Окрім того, рашисти залишили на полі бою велику кількість знищеної українськими воїнами техніки.

Як зазначають аналітики американського Інституту вивчення війни, здатність Росії продовжувати поступово нарощувати кількість живої сили та матеріальних засобів, які вона виділила для війни в Україні, стикається зі значними обмеженнями у середньостроковій та довгостроковій перспективі.

Командувач Нацгвардії зробив прогноз, коли армія РФ перейде в оборону на фронті

Джерело: trueua.info (Війна)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua