Кринки практично повністю знищені, - ЗСУ

26 липня 2024 р. 17:35

26 липня 2024 р. 17:35


"При цьому була врахована і обставина, що позиції українських сил у селі Кринки були зруйновані вщент, внаслідок інтенсивних, тривалих ворожих обстрілів й авіаударів. Саме село практично повністю знищене. Там немає змоги тримати оборону, немає можливості зачепитися за якісь фортифікації, і тому надалі українські захисники перебувають на інших визначених позиціях і плацдармах і також на лівому березі Дніпра", - запевняє речник оперативного угруповання військ "Таврія" Дмитро Лиховій.

За словами капітана, по всій операційній зоні оперативного угруповання військ "Таврія" саме Придніпровський напрямок є найгарячішим, але відносно, там щодня відбуваються ворожі штурми, повідомляють "Крим.Реалії".

"Їх порівняно більше з іншими відрізками нашої лінії бойового зіткнення в нашій операційній зоні, але ці показники вимірюються числами десь три-чотири на добу, інколи два. Інколи може бути близько десятка… Це трохи менша інтенсивність, ніж була раніше, але спроби росіян просунутися на ці наші плацдарми тривають, однак вони залишаються безуспішними", - сказав він.

Фото: скріншот.

Підписуйтеcь на наш Telegram-канал Lenta.UA - ЄДИНІ незалежні новини про події в Україні та світі

Євген Медведєв

Кринки практично повністю знищені, - ЗСУ

Джерело: lenta.ua (Війна)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua