Верховний Головнокомандувач відзначив воїнів, які завдають ударів по російських базах

26 липня 2024 р. 21:05

26 липня 2024 р. 21:05


Президент України, Верховний Головнокомандувач Володимир Зеленський особливо відзначив наших воїнів, які завдають ударів по російських базах і логістиці на окупованій території.

«Окупант повинен відчувати, що це – українська земля. І кожна знищена російська авіабаза, кожен знищений російський військовий літак – на землі чи в повітрі – це порятунок українських життів. Хлопці, наші воїни, дякую вам за влучність!», – сказав він.

Володимир Зеленський розповів, що провів нарада з Міністром оборони Рустемом Умєровим, на які говорили про нові оборонні пакети для України – те, що готується з партнерами.

«Важливо, щоб наші воїни отримували саме те, що необхідно в цих умовах дуже жорстких боїв і тиску російської армії», – сказав він.

Зокрема, і з Міністром, і з військовим командуванням Президент України детально розбирали ситуацію на складних напрямках, передусім це Покровський напрямок на Донеччині.

«Саме цей напрямок був і залишається основним напрямком російських атак. Двічі сьогодні були доповіді Головкома Сирського. Має бути зроблене й буде зроблене все, щоб посилити наші позиції, нашу українську здатність завдавати окупанту відчутних втрат», – зазначив Президент.

Як повідомляла АрміяInform, від початку доби 26 липня ворог концентрує зусилля наступальних дій на Курахівському і Покровському напрямках . Загалом, на 16:00 п’ятниці відбулося 78 бойових зіткнень.

Верховний Головнокомандувач відзначив воїнів, які завдають ударів по російських базах

Джерело: armyinform.com.ua