Президент заслухав доповіді Сирського щодо ситуації на Покровському напрямку

26 липня 2024 р. 21:13

26 липня 2024 р. 21:13


Президент України Володимир Зеленський за сьогодні заслухав дві доповіді головкома Олександра Сирського щодо ситуації на Покровському напрямку на Донеччині.

"І з міністром (оборони - ред.), і з військовим командуванням ми детально розбираємо ситуацію на складних напрямках, передусім це Покровський напрямок на Донеччині. Саме цей напрямок був і залишається основним напрямком російських атак. Двічі сьогодні були доповіді головкома Сирського . Має бути зроблене й буде зроблене все, щоб посилити наші позиції, нашу українську здатність завдавати окупанту відчутних втрат", - сказав він.

Президент також зазначив, що під час наради з міністром оборони Рустемом Умєровим йшлося про оборонні пакети для України, які готуються у співпраці з партнерами.

"Важливо, щоб наші воїни отримували саме те, що необхідно в цих умовах дуже жорстких боїв і тиску російської армії", - наголосив Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, від початку поточної доби на фронті відбулося 78 бойових зіткнень, ворог найбільше концентрує зусилля на Курахівському та Покровському напрямках .

Президент заслухав доповіді Сирського щодо ситуації на Покровському напрямку

Джерело: ukrinform.ua (Війна)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua