Зросла кількість жертв та поранених унаслідок рашистського удару по Полтаві: розпочато розслідування

03 вересня 2024 р. 20:16

03 вересня 2024 р. 20:16


У Полтаві внаслідок ракетної атаки 3 вересня кількість жертв перетнула позначку у півсотні. Також уже відомо про понад 200 поранених.

"Внаслідок атаки станом на 18:00 відомо про 51 загиблу людину та понад 200 поранених", — йдеться у повідомлені.

Наразі на місці працюють рятувальники, слідчо-оперативна група та інші служби, триває розбір завалів. Кількість потерпілих уточнюється.

Прокурори у взаємодії з іншими правоохоронцями документують наслідки чергового злочину держави-агресора. Р озпочато досудове розслідування за фактом посягання на територіальну цілісність і недоторканність України.

Обстріл Полтави 3 вересня: що відомо

Вдень 3 вересня російські терористи атакували двома балістичними ракетами Полтаву. Внаслідок обстрілу частково зруйновано одну із будівель Інституту зв’язку, лікарню та прилеглі будинки.

Раніше президент України Володимир Зеленський відреагував на ворожий обстріл та доручив провести повне й оперативне розслідування всіх обставин події.

Від середи, 4 вересня, в Полтавській області оголошують триденну жалобу в пам'ять про загиблих внаслідок сьогоднішнього рашистського удару по навчальному закладу Полтави.

Керівник обласної військової адміністрації Філіп Пронін поінформував, що під завалами зруйнованих будівель може перебувати близько 15 людей.

Нагадаємо, видання The Times заявило, що в ійськові оглядачі стверджують, що обстріл Полтави 3 вересня — "один із найстрашніших" ударів з початку війни .

Зросла кількість жертв та поранених унаслідок рашистського удару по Полтаві: розпочато розслідування

Джерело: trueua.info (Війна)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua