Усі визначені завдання Курської операції реалізовуються - Зеленський

04 вересня 2024 р. 19:59

04 вересня 2024 р. 19:59


Станом на зараз операція України на Курщині продовжує бути найбільшим джерелом для поповнення обмінного фонду.

"Була сьогодні доповідь головкома Сирського. Як і щодня – по кожній частині фронту, предметно щодо Покровська, Торецька, Курахівського напрямку. Окремо – операція в Курській області. І дуже важливо, що абсолютно всі визначені завдання нашої Курської операції реалізовуються", - сказав він і подякував кожному солдату, кожному сержанту, кожному офіцеру, які залучені.

Зеленський наголосив, що "станом на зараз ця наша операція продовжує бути найбільшим поповненням обмінного фонду завдяки одному напрямку".

Окремо, глава держави поінформував, що була продовжена евакуація українців з Близького Сходу, з Лівану. За його словами, 11 дітей та 14 дорослих вже у безпеці.

"Усі українці в регіоні, які цього потребують, можуть звернутися до наших дипломатичних установ на Близькому Сході й отримати все необхідне, всю допомогу та все сприяння", - сказав Президент.

Як повідомляв Укрінформ, наступальна операція Сил оборони України в Курській області РФ розпочалася 6 серпня 2024 року.

Станом на кінець серпня Сили оборони під час створення в Курській області зони безпеки взяли під контроль 100 населених пунктів та захопили в полон близько 600 російських військових.

Фото: ОП

Усі визначені завдання Курської операції реалізовуються - Зеленський

Джерело: ukrinform.ua (Війна)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua